Jarek Nohavica se po třech letech vrátí do Měšťanské besedy. Odehraje tu tři koncerty

Osobitý český písničkář Jarek Nohavica zahraje v Měšťanské besedě 4. a 5. prosince 2016. Během dvou dnů tu vystoupí hned třikrát, z toho dvakrát se sólovým recitálem s kytarou a heligonkou pro dospělé a jednou s programem pro děti. Na všech koncertech Jarka Nohavicu doprovodí na akordeon a piano vynikající muzikant z Varšavy Robert Kusmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka.

Cílená propagace v Plzni

Dvakrát beznadějně vyprodaný Velký sál Měšťanské besedy a ovace ve stoje, to byly koncerty Jarka Nohaviciv Plzni před třemi lety. Letos vystoupí na tomtéž místě hned třikrát, a to 4. a 5. prosince 2016 od 19:30 hodins koncertem pro dospělé, první den zahraje navíc od 17 hodin pro děti.

Večerní sólový recitál legendární písničkář sestavil ze známých písní, ale i z novinek připravovaných pro aktuálně vznikající album. „Na akordeon a piano Jarka doprovodí fanouškům dobře známý Robert Kusmierski, vynikající muzikant z Varšavy. Nově se přidá perkusista Pavel Plánka,“ uvedla Jana Linková, Nohavicova manažerka. Návštěvníci se mohou těšit na dvouhodinový koncert s nezapomenutelnou atmosférou.

Nejprve po svém příjezdu do Plzně však Jarek Nohavica zahraje dětem. V neděli 4. prosince 2016 od 17 hodin vystoupí s písničkami z alba Tři čuníci, pojednávajícími o nejrůznějších zvířatech. Také během dětského programu se k Nohavicovi připojí oba doprovázející muzikanti. Přibližně hodinový koncert bude bez přestávky.

Vstupenky na všechny tři koncerty budou v prodeji od 5. listopadu 2016. „Předprodejní místa na náměstí Republiky 41 a v Měšťanské besedě se otevřou v 9 hodin ráno. Ve stejný čas bude zahájen také online předprodej e-vstupenek na webových stránkách www.mestanska-beseda.cz,“ upřesňuje Ivan Jáchim, ředitel pořádající agentury DOMINIK CENTRUM s.r.o. „Když u nás Jarek Nohavica koncertoval v roce 2014, byly vstupenky vyprodané během několika hodin,“ dodává.

Každý zákazník bude moci zakoupit maximálně 6 kusů vstupenek a nebude možné provádět rezervace. Vstupenky na večerní koncert pro dospělé budou rozděleny do cenových kategorií 690 Kč, 590 Kč, 490 Kča 390 Kč (vstupenky na přístavky a k stání – nebudou v prodeji online, pouze na předprodejních místech).

Za vstupenku na dětský program Tři čuníci zaplatí dospělý 300 Kč, dítě do 15 let může vstupenku získat s 50% slevou, tedy za 150 Kč.

Večerní koncerty jsou dětem do 15 let nepřístupné!


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 03.11.2016 08:20




2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka