Kam zajít v Plzni na dobré jídlo? Ke Švejkovi U Pětatřicátníků!

Hledáte příjemné posezení ve stylové restauraci v centru Plzně? Doporučujeme Švejk Restaurant "U Pětatřicátníků"!

Cílená propagace v Plzni

Příjemné posezení ve stylové restauraci v centru Plzně

Hlavním úkolem každé restaurace, která je součástí konceptu Švejk je nabídnout vám „to nejlepší z Čech“. To znamená výborně ošetřené pivo, českou gastronomii v moderním a odlehčeném pojetí a v neposlední řadě kvalitní servis. Tento atraktivní koncept se vyznačuje tím, že v každém Švejk restaurantu naleznete na jídelním lístku pokrmy nesoucí pečeť ŠVEJK ORIGINAL. Všechna jídla se připravují z čerstvých a kvalitních surovin a provozovatele Švejk restaurantů se v maximální míře se snaží využívat nabídky od lokálních pěstitelů a chovatelů

Například z rodinné farmy v Železném Újezdě je do Švejk restaurantů v Plzni a Nepomuku dodáváno výtečné hovězí maso masného plemene Galloway, jednoho z nejstarších plemen skotu pocházejícího ze Skotska. Rodinná farma dodává též domácí brambory a vajíčka, v letních měsících pak zeleninu a ovoce.

Švejk restaurace u „Pětatřicátníků“ je druhou největší restaurací v Plzni, rozkládá se na dvou patrech, kdy přízemí disponuje 40 místy k sezení a horní patro 160 místy k sezení. V Letních měsících je k dispozici i zahrádka ve dvoře s kapacitou 80 a předzahrádka s 15 místy k sezení. K dispozici je až pro 80 lidí s projektorem.

Švejk restaurant zajišťuje také rozvoz jídla v Plzni a catering na svatební hostiny, bankety, rauty, garden party, firemní večírky, společenské akce a další významné eventy.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka