Na regionální premiéru filmu Komici s.r.o. The Tour přijede do Kina Beseda pětičlenná delegace

Regionální premiéra nového filmu Komici s.r.o. The Tour se uskuteční v Kině Beseda 7. listopadu 2016 v 19:15 hodin. Snímek uvede delegace tvůrců a protagonistů: režisér Juraj Šajmovič, produkční Beatriz Šajmovičová a Komici Miloš Knor, Ester Kočičková a Lukáš Pavlásek. Film je zábavnou roadshow o cestě Komiků po českých městech, kde se svým vystoupením plní ty největší sály. Ukazuje přitom baviče jako osobnosti tak, jak je diváci stand up comedy show neznají.

Jarní servisní akce AUTO CB

Komici s.r.o. a jejich scénky se těší velké přízni plzeňského publika. V Kině Beseda mohou nyní díky novému filmu The Tour návštěvníci své oblíbené baviče poznat mimo pódium, v zákulisía na cestě mezi vystoupeními. Podle režiséra filmu Juraje Šajmoviče měl původně vzniknout hraný film, na který ale nebyly peníze. Snímek byl proto natočen dokumentárně a diváci v něm uvidí, jak protagonisté hrají své role v běžných situacích.

Film je tedy hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí. Knor jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně „prudí“, Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Nakonec přijde ojedinělý moment v kinematografii, kdy jsou protagonisté konfrontováni se skutečným filmovým kritikem.

„Tři z hlavních filmových protagonistů – Miloš Knor, Ester Kočičková a Lukáš Pavlásek – přijali naše pozvání a spolu s režisérem Jurajem Šajmovičem a produkční Beatriz Šajmovičovou se setkají s diváky Kina Beseda,“ prozradila manažerka Kina Beseda Denisa Mračnová. „Očekáváme, že s návštěvníky o snímku a nejen o něm podiskutují a umocní tak jejich filmový zážitek.“

Komici s.r.o. The Tour

7. 11. 2016 v 19:15 hod.
Režie : Juraj Šajmovič
Hrají: Miloš Knor, Lukáš Pavlásek, Tomáš Matonoha, Ester Kočičková, Michal Kavalčík, Richard Nedvěd
Doba trvání: 95 min

Vstupenky v ceně 120 Kč lze zakoupit na www.mestanska-beseda.cz a v dalších obvyklých předprodejích.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka