Otestovali jsme nové Subaru Impreza MY2018 se systémem EyeSight

Společnost AUTWEC s.r.o. nám pro redakční test zapůjčila zcela nový vůz Subaru Impreza MY2018. Jak test dopadl? Přečtěte si celý článek!

Cílená propagace v Plzni

Pohodlné a bezpečné auto Subaru Impreza

Firma AUTWEC s.r.o. - autorizovaný prodejce a servis SUBARU v tomto roce slaví 20 let do svého vzniku. Tato zavedená společnost zapůjčila redakci našeho portálu REGIONPLZEN.CZ nový vůz Subaru Impreza MY2018. Tento zcela nový model jsme otestovali a přinášíme vám popis nejzajímavějších momentů z našeho redakčního testu.

Co nás nejvíce zaujalo?

  1. Pohodlná jízda pod kontrolou - s novou Imprezou jsme se projeli po dálnici, okresních silnicích i v městském provozu a velmi dobrý dojem na nás udělala komfortní ovladatelnost, stabilita a jistota při vyhýbacích manévrech. 

  2. Technologie jízdních asistentů EyeSight je součástí standardní výbavy - vyzkoušeli jsme nejmodernější bezpečnostní systém EyeSight, který nabízí preventivní bezpečnost prostřednictvím funkcí, jako jsou předkolizní brzdění, adaptivní tempomat a hlídání jízdních pruhů Assist Traffic Lane. Impreza je nově vybavena hlídáním mrtvých úhlů zpětných zrcátek a asistenčními prvky při couvání, čímž zvyšuje celkovou úroveň preventivní bezpečnosti.

  3. Zrychlení a dravý zvuk výkonného motoru - nová pohonná jednotka je velmi agilní a ochotně reaguje na sešlápnutí plynového pedálu. Doporučujeme vám vyzkoušet si sílu motoru při jízdě do kopce. Příjemně váš překvapí dravý zvuk a úctyhodná akcelerace. Na výběr máte z motorizace: 1 995 cm3 s nejvyšším výkonem 115 kW (156 k) anebo motor s objemem 1 600 cm3 s nejvyšším výkonem 84 kW (114 k).

  4. Sportovní vzhled - fanoušci sportovního designu vozů si přijdou na své. Nový design Subaru spočívá právě v širokém a nízkém postoji se sportovním vzezřením a výrazně trojrozměrně navrženými plochami. Hlavním prvkem vozu je šestiúhelníková maska chladiče, symbolizující Subaru identitu, stejně jako jestřábí přední světlomety. Dynamiku plochám karoserie propůjčuje bohatě tvarovaná linka, vedoucí od předního blatníku po dveřní panely se zadními boky, a ze spodní dolní části dveřních panelů dozadu energicky stoupající linka.

  5. Moderní interiér - potvrzujeme, že nově tvarovaná sedadla poskytují posádce lepší podporu a pohodlí při jízdě.  Propracovaný moderní interiér je elegantní i praktický. Palubní deska plynule přechází do dveří. Ve středu přístrojové desky je umístěn 8,0 palcový dotykový displej infotainmentového systému, který lze propojit s Apple CarPlayTM, Android AutoTM a dalšími zařízeními. Dále můžeme potvrdit příjemný výhled do všech stran, prostornost interiéru a praktický a dobře využitelný zavazadlový prostor. 

Máte zájem o předvedení nového modelu Subaru Impreza? Kontaktujte společnost Autwec s.r.o.

AUTWEC s.r.o.
autorizovaný prodejce a servis automobilů Subaru

Útušická 3
Plzeň 301 00

Provozní doba: 
Po - Pá: 8:00 - 17:00 
Tel: 377 473 935
Fax: 377 470 879
Mobil: 777 253 001
E-mail: info@autwec.cz
Web: www.SubaruPlzen.cz

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka