SEAT Arona - světová premiéra

Nový SEAT Arona ohromí ještě robustnějším vzhledem a zcela novým designem interiéru.

Cílená propagace v Plzni

SEAT Arona slaví od svého představení v roce 2017 velké úspěchy. Dosud se prodalo více než 350 000 vozidel. Model Arona se tak stal silným pilířem produktové řady značky SEAT. Nový SEAT Arona je nyní připraven navázat na dosavadní úspěchy.

Nový styl a vzhled, vyvolávající dojem ještě větší síly, robustnosti, spolehlivosti a bezpečnosti, je jen začátkem. V interiéru se městské SUV dočkalo transformace.  Nový SEAT Arona navíc nabízí také novou úroveň konektivity a asistenčních systémů. 

„SEAT Arona je významným pilířem naší produktové řady a v uplynulém roce byl druhým nejprodávanějším modelem značky SEAT,“ řekl Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti SEAT a značky CUPRA. „Modernizací tohoto modelu jsme posílili neuvěřitelné atributy tohoto vozu, který je tak ještě komplexnější nabídkou s atraktivnějším designem.“

SEAT Arona je ve stále více digitalizovaném světě připraven na nové požadavky. Zákazníci tak mohou i po usednutí do vozu vést naprosto intuitivním způsobem své síťově propojené životy díky široké škále rozmanitých funkcí. Revoluční vnitřní design přitom vytváří v interiéru pocit ještě vyšší kvality.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka